Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

sporočamo vam, da smo, v dogovoru z agencijo, prestavili ekskurzijo na Dunaj, ki je bila predvidena v mesecu marcu, na mesec oktober. Novi termin ekskurzije je 02.10.- 03.10.2020. 

Razmere so trenutno takšne, da omogočajo izvedbo ekskurzije, saj je avtobus lahko polno zaseden (razen prvih štirih sedežev), Avstrija pa je trenutno še na zelenem seznamu varnih držav. V strokovno ekskurzijo bosta vključeni dve osnovni šoli. Po posvetu z NIJZ se bo sedežni red uredil tako, da so učenci ločeni glede na šolo. Na Dunaju bo izvedba potekala v dveh skupinah. Ob upoštevanju priporočil in higienskih standardov smo mnenja, da je izvedba ekskurzije realna.

Približno sedem dni pred odhodom vam bodo iz agencije poslali obvestilo o odhodu z vsemi potrebnimi informacijami za končno plačilo, ki se bo izvedlo šele nekaj dni pred odhodom, ko bomo res prepričani, da gremo. V primeru, da se epidemiološka slika poslabša, se ekskurzija še zadnjič prestavi na pomlad 2021.

Prosim vas, da s svojim podpisom ponovno potrdite udeležbo in seznanjenost z morebitnim tveganjem na prijavnicah, ki jih bodo učenci prinesli domov.

Lep pozdrav, Rosanda Cuder

Dostopnost