Skoči na glavno vsebino

Bliža se konec šolskega leta in seveda zaslužen izlet. V četrtek, 13. 6. 2019, se ob 8.20 zberemo pred šolo (jutranje varstvo je organizirano), primerno oblečeni in obuti. V nahrbtnik spravite dobrote za lačen trebušček in denarnico s točnim zneskom 1,20 EUR za nakup sladoleda. S seboj bomo vzeli tudi šolsko malico. Z avtobusom se bomo odpeljali do Ančnikovega gradišča nad Jurišno vasjo, kjer bodo animatorji  ̶  pastirji izvedli program Pastirčkov dan.

Cena avtobusnega prevoza znaša okrog 5,36 EUR na učenca in bo obračunana po položnici iz vsote za dneve dejavnosti.

Cena izvedbe programa Pastirčkovega dne znaša 7 EUR na učenca. Denar za izvedbo programa  ̶  7 EUR prinesejo učenci v šolo svoji učiteljici najkasneje do srede, 12. 6. 2019.

Finančna sredstva za plačilo izleta lahko pridobite tudi z vlogo, ki jo oddate naši svetovalni delavki, ge. Urški Bertoncelj.

Odhod izpred šole: 8.30

Prihod pred šolo: 15.30 (Prosim, da svojega otroka zanesljivo pričakate pred šolo, saj tega dne ne bo RaP-a po ustaljenem urniku, kosilo in popoldanska malica pa bosta ta dan odjavljena za vse učence.)

Napotki za izlet

  • Doma zajtrkuj.
  • Če ti je med vožnjo z avtobusom slabo, naj tvoji starši poskrbijo, da boš vzel/a tabletko za preprečevanje potovalne bolezni.
  • Starši te naj pred odhodom na izlet zaščitijo pred morebitnim ugrizom klopa.
  • Vzemi s seboj dovolj pijače, ki naj ne bo presladka, in pokrivalo za zaščito pred soncem.
  • Bodi vedno blizu svojih učiteljic in upoštevaj njihova navodila.
  • Skrbno pazi na svoje stvari.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje ali bi želeli v zvezi z vašim otrokom kaj sporočiti, se, prosim, obrnite na razredničarko.

V pričakovanju prijetnega in poučnega dne Vas prijazno pozdravljam.

Vodja zaključne ekskurzije:  Karina Perger, prof.

Dostopnost